Om du mår dåligt och bor i Nyköping

Hej på er alla mina läsare. Det finns ett ämne som ständigt är aktuellt, och det är det här med att många människor mår dåligt. Den psykiska ohälsan breder ut sig och vi lever i ett samhälle där det är lätt att ryckas med i alla höga prestationskrav som finns, och där alla andra tycks klara av att hantera livet mycket bättre än en själv. Jag är en av många som i perioder mått riktigt dåligt. Jag fann ett företag som heter Tapping for Living och som vänder sig till oss som vill slippa må dåligt i till exempel Nyköping.  

 

Jag har fått mycket god och kvalificerad hjälp som jag har nytta av idag. Jag tänkte därför att jag ville berätta helt kort för er om Tapping for Living. Det är bra att det finns olika alternativ när det gäller vård och behandling för psykisk ohälsa. Vad som passar bra för den ene kanske inte alls passar för den andra. Men är du som jag och har vandrat in och ut inom psykiatrin utan att ha fått rätt hjälp, såsom du uppfattar det, då kan det vara väl värt ett försök att vända sig till Tapping for Living för att se om inte deras unika metod Tapping kunde vara någonting även för dig? Det skadar ändå inte att prova. Det fungerade för mig. För er som vill ha kvalificerad hjälp till att slippa må dåligt i Nyköping till exempel, ska ni veta att ni kan höra av er till Tapping for Living och ni kanske redan nu vill kolla in deras hemsida, då ska ni klicka här! Det här företaget hjälper även er som vill slippa må dåligt i Norrköping, Huddinge och Södertälje. Det går deltaga i deras behandlingar i grupp eller enskilt, även via Skype, en fantastisk möjlighet för de som inte kan ta sig dit av den ena eller andra anledningen. Ge er själva den här chansen, det är ni värda!