En målare för oss i Lidköping

Hej på er allesammans och vad trevligt att just ni kikar in här på min blogg idag! Så varmt välkomna till alla er som vill höra om hur det gick till när jag gick ifrån idé till handling när jag behövde hjälp med att tapetsera om i barnens sovrum. Två egna barn och två fosterbarn, allt som allt var det fyra sovrum som skulle tapetseras om. Det var även dags att lägga in ett nytt golv i köket. Det är några riktigt duktiga målare i Lidköping som fixat både tapetsering och golvläggning. Företaget som jag anlitade gjorde ett så bra arbete så att jag ville dela dessa erfarenheter med er, kära läsare. Företaget heter Skara Måleri och är experter på att måla men även att lägga in olika slags golv och de kan hjälpa oss i Lidköping, Skara eller Jönköping. 

 

Att lägga in nya golv är ett hantverk som kräver en stor kunskap. Det som imponerade på mig var att dessa målare i Lidköping förutom att de klarade av att tapetsera, även kunde lägga golvet perfekt. De gav mig värdefulla råd och tips om hur jag ska sköta om mitt nya golv på bästa sätt för att förlänga golvets livslängd. Genom rätt golvvård håller golvet som sagt mycket längre och jag sparar pengar! Golvet blev snyggt men inte att förglömma hur urtjusigt det blev i barnens sovrum med de nya tapeterna. Jag hade nästan lust att ta några bilder med mobilkameran och lägga ut här, men det gillade inte barnen. Jag får respektera det, men summan av kardemumman är i alla fall att ni som söker en målare i Lidköping med omnejd har mina varmaste rekommendationer att anlita er av Skara Måleri. Det var faktiskt allt jag hade att säga om det här företaget, vilket ju egentligen inte var så lite. Ha det nu gott, alla kära läsare!